Aangepaste prijzen op collectie IKKS wegens stopzetting van het merk IKKS - Merk in de Kijker = LegoWear: gebruik PROMO als code voor de korting bij afrekenen.

Geboortelijsten - 15% budget op de aankoop voor de aanstaande ouders !

De geboorte van een kind, of het nu een eerste is, of een vijfde, is telkens zo iets moois en unieks. Het laat je op een heel andere manier weer naar de wereld kijken. Verwonderd, vol emoties, telkens weer opnieuw. 

Samen met onze (toekomstige) ouders leven we graag naar dit moment toe, en bereiden we dit samen met hen zo goed mogelijk voor opdat ze van die momenten maximaal kunnen genieten. 

De eerste 10 volgende geboortelijsten krijgen daarom een mooi cadeau van ons mee. We geven 15% cadeau op het aangekochte budget van hun geboortelijstje dat ze bij Tik-Tak By Mamzie hebben gelegd voor de geboorte van hun kind. Daar bovenop krijgen de ouders ook het eerste volledige levensjaar nog eens 10% korting op alle aankopen. 

En als dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog al het waardevolle en nuttige advies van een moeder van vijf kinderen (thuisbevallingen!) en verpleegkundige erbovenop ;)