November is de maand van stapelkortingen tot 40% op nieuwe collectie, tot 60% op communie, en tot 70% op outlet !

Inspiratie voor de kerstoutfit van je kinderen

Meisjes dragen toffe kerstoutfit - Tik-Tak by Mamzie

Het kiezen van een kerstoutfit voor je kinderen kan een zeer stressvolle bezigheid zijn als je ook cadeautjes moet kopen, een menu moet samenstellen en nog steeds bezig bent met het maken van je kerstkaartjes. Op tijd eraan beginnen is de boodschap, want ook jouw kinderen mogen er piekfijn uitzien tijdens de feestdagen. Tik-Tak by Mamzie geeft je inspiratie! 

Er zijn enkele trends die we zien terug komen in de meeste feestkleding dit jaar. We sommen ze voor je op en geven je enkele voorbeelden om het te combineren in de outfit van je kinderen. 

1. Donkere kleuren

We zien dit jaar vooral donkere kleuren terug komen, waaronder donkerblauw, donkergroen en grijs. Kijk maar naar deze toffe jumpsuit voor tiener meisjes van IKKS.

Meisje in grijze jumpsuit als kerstinspiratie - Tik-Tak by Mamzie

2. Streepjes, overal streepjes

Als tweede stijl zien we erg veel streepjes voorbij komen. Vooral in rokken voor meisjes of leggings, zoals van Nono

Meisje op stoel met streepjeslegging - Tik-Tak by Mamzie       Meisje met streepjesrok - Tik-Tak by Mamzie 

3. De sterrenhemel

Niet alleen streepjes zijn dit jaar helemaal in, maar ook sterren zien we erg vaak terug komen. Dit vaak in combinatie met glitters of andere elementen van een mooie sterrenhemel, zoals deze jurk van Tumble 'N Dry.

Meisje met oranje trui met ster - Tik-Tak by Mamzie     Jumpsuit met sterrenhemel - Tik-Tak by Mamzie   

4. Grappige truien

Voor jongens mag het allemaal wat luchtiger. Daar zien we vooral truien met leuke teksten voorbij komen, maar ook een hemdje zal hem zeker staan. Dit blauwe hemdje van LCEE past bij alles en kan hij na de feestdagen ook nog dragen.

Trui met kerst tekst - Tik-Tak by Mamzie        Blauw hemdje LCEE - Tik-Tak by Mamzie

 

Keuze genoeg dus om je kinderen dit jaar feestelijk aan te kleden tijdens Kerst en Nieuwjaar. Vind je het toch nog moeilijk om een keuze te maken of wil je je kinderen eens laten passen? Kom dan gerust langs in onze winkel. Tina geeft je graag advies bij het uitzoeken van de perfecte outfit. Ben je online aan het shoppen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!